Klant

Ontketen je potentieel!

 Transformeer jouw kerntalenten analyse van een éénmalig inzicht naar dagelijkse actie. Koop nu toegang tot het Kigami platform en benut je kerntalenten levenslang.

De kracht van je kerntalenten, nu slechts één tik verwijderd!

Meer activatie.
Meer impact.

Kies voor blijvende impact.

Met het Kigami kerntalenten platform, zit je niet meer vast aan vluchtige momenten van inzicht. In plaats daarvan heb je altijd en overal toegang tot je persoonlijke analyse, letterlijk binnen handbereik op al jouw apparaten.

Begin aan je transformatiereis

Door gebruik te maken van dit innovatief platform, kun je de impact van je kerntalenten analyse versterken en je reis van persoonlijke groei echt beginnen. Duik dieper in je potentieel en laat dit platform je gids zijn. 

Zet vandaag nog de stap: koop je toegang tot de het platform en maak je inzichten tastbaar.

Heb je ooit het gevoel gehad dat, ondanks diepgaande inzichten uit je kerntalenten analyse, deze kennis vervluchtigt? Je bent niet alleen. Velen missen de brug tussen inzicht en daadwerkelijke verandering, waardoor de kans op blijvende persoonlijke groei en transformatie verloren gaat.

Geef jezelf te toestemming om te floreren en start vandaag!

Waarom ons platorm?

Ons platform is meer dan zomaar een digitale versie van je analyse. Het is een dynamische tool, ontworpen om jou te ondersteunen in je ontwikkelingsreis en om je kerntalenten volledig te integreren in je dagelijks leven. 

Of je nu beslissingen neemt over je carrière, inzichten zoekt voor je persoonlijke groei of simpelweg een dieper begrip van jezelf wilt – deze app is jouw kompas. Hier zijn enkele voordelen die ons platform jou biedt:

Algemeen

Beschikbaar op alle apparaten

Breng je wereld tot leven met onze app, beschikbaar op mobiel, tablet en desktop, zowel op iOS als Windows!

Altijd bereikbaar

Altijd toegankelijk, zonder te moeten zoeken, 24/7 beschikbaar met voortdurend de nieuwste updates binnen handbereik.

Delen met anderen

Eenvoudig deelbaar met anderen, of het nu met partners, collega’s of leidinggevenden is.

Kerntalenten module

Deze module biedt de klant een praktisch overzicht van de 23 kerntalenten op een visuele en interactieve manier. 

Overzicht van 23 kerntalenten

Een heldere en interactieve visuele weergave van de 23 kerntalenten.

Uitgebreid filter systeem

Zoom eenvoudig in op specifieke kerntalenten waar je mee wilt werken.

Details van elk kerntalent

Verken elk kerntalent tot in de diepte, zodat je je de terminologie eigen maakt en effectiever kunt communiceren met anderen.

Verschillende media vormen

Ontdek gevarieerde content in de app, van geschreven teksten tot multimedia opnames.

Mini cursus

In de algemene mini cursus wordt er meer duiding gegeven over de interpretatie van de resultaten 

Altijd up-to-date

We verfijnen continu samen met de Kigami community de content van elk kerntalent onder nieuwe inzichten vanuit Coretalents.

Combinatie module

Meer dan 80 geprogrammeerde opties die automatisch worden berekend na het invoeren van de scores

Berekening unieke combinaties

Met meer dan 80 voorgeprogrammeerde combinaties, elk voorzien van een unieke beschrijving, worden de combinaties automatisch berekend op basis van de individuele persoonlijke scores.

Toegankelijk combinaties

We hebben elke kerntalenten combinatie vormgegeven om ze toegankelijker en praktischer te maken. Verrijkt met levendige voorbeelden en heldere uitleg over welke kernalenten aan de basis liggen van elke unieke combinatie

Altijd up-to-date

We verfijnen continu samen met de Kigami community de content van elk combinatie onder nieuwe inzichten vanuit Coretalents.

Wat zijn de opties?

We hebben twee aankoopplannen ontwikkeld. Ze zijn ontworpen met verschillende behoeften in gedachten. Hieronder vind je een handig overzicht om te bepalen welke optie het best bij jou past.

KernTalenten

Jouw verslag op een digitale manier
Toegang tot module kerntalenten*

€90

incl.BTW

* nieuwe features buiten deze bij modules kunnen betalend zijn. Deze pre-sale is enkel van toepasing op het basis verslag en detailpagina’s in het Imagik App systeem

Kerntalenten + Combinaties

Toegang tot module kerntalenten
Toegang tot module combinaties*

€ 180

150

incl.BTW

* nieuwe features buiten deze bij modules kunnen betalend zijn. Deze pre-sale is enkel van toepasing op het basis verslag en detailpagina’s in het Imagik App systeem

Veel gestelde vragen

Wanneer je toegang aanschaft tot zowel het kerntalenten gedeelte als de combinaties, geniet je van levenslange toegang.

Dit betekent dat je een eenmalige aankoop doet die je altijd toegang verleent tot deze specifieke onderdelen.

Binnen het kerntalenten en combinaties gedeelte wordt de informatie regelmatig bijgewerkt en geüpdatet; deze updates zijn levenslang inbegrepen in je aankoop en brengen geen extra kosten met zich mee.

Echter, toekomstige nieuwe functies of uitbreidingen van de applicatie zullen additionele kosten met zich mee kunnen brengen. Het is goed om te benadrukken dat je altijd de keuze hebt om deze nieuwe functies niet aan te schaffen en enkel gebruik te blijven maken van het kerntalenten gedeelte. Uiteraard word je tijdig geïnformeerd over eventuele nieuwe betaalde functies zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Hoewel we geen proefperiode aanbieden, willen we je toch een goed beeld geven van wat ons platform te bieden heeft. Hier kan je een gedetailleerde video bekijken die je door de verschillende functionaliteiten en aspecten van ons platform leidt. Deze video is ontworpen om je een helder inzicht te geven in de waarde en mogelijkheden die Kigami te bieden heeft. Daarnaast moedigen we je aan om eventuele vragen of onduidelijkheden direct aan ons team voor te leggen, zodat we je verder kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Je kan ons bereiken via hello@kigami.be. Ons doel is om je volledig geïnformeerd en overtuigd te hebben van de kracht en potentie van ons platform voordat je besluit tot aanschaf over te gaan.

Onze platform is een webapplicatie, die je ook als een applicatie kan gebruiken op je smartphone. Ons platform is geschikt voor zowel iOS als Android. Je kunt deze moeiteloos installeren op beide besturingssystemen. Bovendien is de interface van de app geoptimaliseerd voor een naadloze gebruikservaring, ongeacht het apparaat of besturingssysteem dat je gebruikt. Dankzij regelmatige updates en verbeteringen zorgen we ervoor dat de app blijft voldoen aan de laatste technologische vereisten en dat je altijd toegang hebt tot de nieuwste functies. Je hebt slechts een internetverbinding nodig om altijd en overal toegang te krijgen tot jouw kerntalenten en de bijbehorende tools.

Je kan altijd starten met de aankoop van de basistoegang tot module “intro” en module “kerntalenten”. Achteraf kan je in het platform zelf direct je upgrade tot het combinatie gedeelte uitvoeren. 

Echter, je kunt wel de combinaties achteraf aanschaffen binnen de app. We begrijpen dat je behoeften in de loop van de tijd kunnen veranderen, en daarom bieden we je de flexibiliteit om aanvullende functies toe te voegen wanneer je maar wilt. Als je het pakket direct aankoopt, betaal je 150€ i.p.v.180€

Als je twijfelt over welk pakket het beste bij jouw behoeften past, aarzel dan niet om contact met ons of met je analist op te nemen. We zijn er om je te helpen en te adviseren, zodat je de meest waardevolle keuze kunt maken voor jouw persoonlijke en professionele groei

Het Kigami-platform is beveiligd met inloggegevens en een wachtwoord. We nemen de beveiliging van onze systemen zeer serieus en hebben maatregelen getroffen om jouw gegevens te beschermen.

Mocht je besluiten geen gebruik meer te willen maken van het platform, kan je in het platform zelf aangeven je account te willen verwijderen of je kan ons een e-mail sturen op hello@kigami.be, en we zullen je account volledig verwijderen. Het is wel van belang dat je zorgvuldig omgaat met je inloggegevens en deze niet deelt met anderen; je bent zelf verantwoordelijk voor het beheer van je wachtwoord.

Natuurlijk! We waarderen de inbreng van onze gebruikers enorm en zien jouw feedback als een waardevolle kans om het Kigami platform te verbeteren en te optimaliseren.

Als je suggesties hebt, ervaringen wilt delen, of ideeën hebt voor toekomstige updates, nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met ons op hello@kigami.be. Wij zijn zeer betrokken bij de doorontwikkeling van ons paltform en luisteren graag naar jouw input. Stuur ons een mail en draag actief bij aan de toekomst van Kigami!

Als jonge en dynamische startup zijn we trots op onze eerste versie van het platform, dat zorgvuldig is getest en verfijnd in samenwerking met een breed scala aan klanten. We zijn gepassioneerd over continue verbetering en innovatie. Afhankelijk van de feedback die we ontvangen en de beschikbare financiële middelen, zijn we van plan om regelmatig updates uit te brengen. Echter, de exacte frequentie en timing van deze updates is op dit moment nog niet vastgesteld. We waarderen en moedigen feedback van onze gebruikers aan, omdat dit ons helpt de app te verfijnen en te verbeteren in lijn met de behoeften van onze gemeenschap.

Je kan jouw blauwdruk direct met anderen delen. Je kan deze openen op je computer en op deze manier laten zien aan derden.

Het is technisch ook mogelijk om toegang te verlenen door je wachtwoord te delen, maar dit raden we ten zeerste af omwille van privacy en beveiligingsredenen. Jij blijft te allen tijde verantwoordelijk voor de veiligheid van je eigen gegevens. We nemen de feedback van onze gebruikers serieus en overwegen de mogelijkheid om een deelfunctie in toekomstige versies van de app te integreren. Tot die tijd adviseren we je om persoonlijke gegevens en resultaten op een andere manier met anderen te delen.

Ervaar je technische problemen tijdens het gebruik van de app? Geen zorgen, we staan voor je klaar om je te helpen. Stuur een gedetailleerde beschrijving van het probleem dat je ondervindt naar hello@kigami.be Ons technische team zal je situatie beoordelen en streven ernaar om binnen 24 uur een reactie of oplossing te bieden. Jouw gebruikservaring is voor ons van het grootste belang en we doen ons uiterste best om eventuele hobbels zo snel mogelijk te verhelpen. Begrijp alsjeblieft dat we een kleine startup zijn met een beperkt team. Naarmate we groeien, hopen we sneller te kunnen reageren op technische problemen. Jouw geduld en steun zijn in deze fase van ons avontuur zeer gewaardeerd

Geef jezelf de toestemming om te floreren!

Klaar om dieper in je kerntalenten te duiken en te kiezen voor duurzame groei?