Onze purpose

De intrinsieke waarde van kerntalenten analyses exponentieel versterken!

Sylvia Feytons, senior analist met meer dan 200 analyses op haar naam, is de drijvende kracht achter het Kigami platform. Haar eigen kerntalenten – uitvinderschap en strategisch denken – inspireerden haar om een oplossing te creëren voor de uitdagingen die haar klanten ervaren. Haar doel? Maximale sociale impact bereiken.

Als Burgerlijk Ingenieur met een passie voor geavanceerde digitale tools en technologie, is Sylvia enthousiast om het Kigami platform te delen met collega-analisten. Dit stelt haar in staat zich te concentreren op haar ware passie: het verkennen van nieuwe technologische ontwikkelingen en het najagen van de volgende innovatie.

ONZE VISIE

Kerntalenten analisten empoweren om blijvende groei en diepere verbindingen te realiseren

Een stevig huis bouw je op een oersterk fundament

Als analist ben je ongetwijfeld overtuigd van de kracht van de kerntalentenmethode, ontwikkeld door Daniëlle Krekels. Ons doel is niet om deze waardevolle methode te vervangen, maar juist om de impact ervan te vergroten met ons Kigami platform.

Na jouw uitvoerige score-analyse komt het Kigami platform in actie. Het neemt niet de plaats in van jouw analyse, maar vervangt wel het conventionele geschreven verslag door een geavanceerde, gestroomlijnde technologische benadering. 

Wij raden elke analist die met het Kigami platform werkt aan om zich verder te verdiepen in de kerntalentenmethode die het beste bij hen past. De opleidingen aangeboden door Coretalents zijn hierbij een uitstekende bron voor voortdurende professionele ontwikkeling en verrijking van jouw expertise

Onze beloftes.

Ontdek de 5 kernwaarden die onze missie en visie ondersteunen.

Kigami streeft ernaar om voortdurend de meest gebruiksvriendelijke en geavanceerde technologische oplossingen te bieden, speciaal ontworpen voor de behoeften van kerntalentanalisten. We leggen de nadruk op het ethische en verantwoordelijke gebruik van technologie, waarbij we zorgen dat onze tools zowel effectief als respectvol zijn in hun toepassing.

Kigami is toegewijd aan het versterken van cliëntrelaties. Ons platform is ontworpen om diepere, betekenisvolle verbindingen met cliënten te faciliteren, altijd met een onwrikbare toewijding aan transparantie en het hoogste respect voor de privacy en autonomie van elke cliënt.

Onze belofte omvat een veilige en betrouwbare service, waarbij de ethische behandeling van vertrouwelijke gegevens en cliëntinformatie vooropstaat.

Kigami is toegewijd aan het opbouwen van een partnerschap dat de groei en ontwikkeling van kerntalentanalisten stimuleert. We hanteren een heldere en transparante aanpak in al onze innovaties, waarbij we de vooruitgang van onze partners centraal stellen.

Wij beloven nauwe samenwerking met onze gebruikers, het integreren van hun feedback en het transparant communiceren van verbeteringen, om ons platform voortdurend te optimaliseren.

KIGAMI COMMUNITY

Met samenwerking komen we verder!

Bij Kigami ben je niet zomaar een analist; je bent een sleutelfiguur in onze gezamenlijke groei en ontwikkeling.

Jouw inbreng is van onschatbare waarde; samen vormen en verfijnen we Kigami. Jouw inhoudelijke inzichten en technische feedback zijn het kompas voor onze constante innovatie.

Bovendien, met jouw gebruik van het Kigami platform, genereren we financiële middelen die worden geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe technologische functies. Deze verbeteringen verhogen de impact voor elke klant en analist. Denk aan geavanceerdere contentblokken, persoonlijke notitiemogelijkheden voor analisten, interactieve dagboekoefeningen en meer.

Laten we deze reis samen voortzetten, onze gecombineerde expertise en inzichten brengen ons naar nieuwe hoogtes. Weet je, er is een gezegde dat luidt: ‘1+1 = 3’. Door onze krachten te bundelen, creëren we een grotere meerwaarde voor ons allen.

Hoe kan jij ook werken met de applicatie?

Samen, verder

Ik ben ervan overtuigd dat mijn unieke applicatie ook voor jou van grote waarde kan zijn. Speciaal ontworpen om de kerntalenten methodiek naar een hoger niveau te tillen, biedt deze applicatie niet alleen diepgaande inzichten, maar ook praktische handvatten die je nergens anders vindt. Ik zie ernaar uit om deze innovatie met jou te delen, zodat we samen de kracht van kerntalenten volop kunnen benutten. Als affiliate heb jij de unieke kans om deze waardevolle tool aan jouw klanten aan te bieden. Laten we samenwerken aan een toekomst waarin iedereen zijn of haar kerntalenten ten volle kan benutten.

Met hartelijke groeten
Sylvia Feytons

Vergroot vandaag nog je impact