Efficiënt, snel en zorgenvrij

Ons back-end platform biedt een naadloze ervaring voor het beheren van alle aspecten van de app, speciaal afgestemd op de behoeften van jou en je klanten.

Back - end platform

Ons back-end platform laat jou toe om alles centraal te regelen.

Klanten toevoegen &
klanten beheren

Met Kigami’s intuïtieve back-end systeem beheer je moeiteloos alle klantaspecten op één plek. Efficiëntie en gemak staan centraal, zodat jij je kunt focussen op het essentiële: je klanten helpen en laten groeien.

Overzicht klantentransacties en klantreis

Met het platform van Kigami krijg je een helder overzicht van klanttransacties, waardoor je elke klantreis gemakkelijk kunt volgen en naadloos kunt afstemmen op de individuele behoeften. Je hebt op elk moment een overzicht per klant.

Scores invoeren & combinaties berekenen

In slechts twee minuten kan je de scores invoeren en de krachtige technologie van Kigami aan het werk zetten. Ons geavanceerde systeem, met meer dan 80 unieke combinaties, berekent automatisch de perfecte match voor elke gebruiker.

Automatisch uitnodigen van de klant

Na het invullen van de scores, wordt je klant automatisch uitgenodigd voor het platform. Eenmaal geregistreerd, krijgt de klant direct toegang tot zijn unieke scores en persoonlijke blauwdruk

Combinaties bekijken als coach
Ontdek de combinaties van jouw klanten zelfs voordat zij de combinatie-module aanschaffen. Deze functie maakt proactieve coaching mogelijk waardoor u de meerwaarde kunt aantonen en effectief kunt upsellen.
Automatische scorekaart

Na het invullen van de scores en zodra de klant de uitnodiging accepteert, kun je zijn unieke scorekaart downloaden. Deze kun je vervolgens aan de klant bezorgen of, indien gewenst, uitprinten.

Meld je aan als je klant

Maak gebruik van onze “view user” – functie om de unieke blauwdruk van je klant op een levendige en interactieve manier te presenteren, zowel tijdens online sessies als in persoonlijke ontmoetingen.

Diepe connectie door inzicht

Gebruik Kigami in je coachingssessies om snel een gemeenschappelijke taal te ontwikkelen, wat bijdraagt aan een snellere en diepere connectie met je cliënten.

Hybride coaching

Combineer het platform met de app voor een hybride coachingaanpak. Integreer online en offline methoden naadloos in een vertrouwde omgeving, zowel voor jou als voor je klant.

Hoe kan jij ook werken met de applicatie?

Samen, verder

Ik ben ervan overtuigd dat mijn unieke applicatie ook voor jou van grote waarde kan zijn. Speciaal ontworpen om de kerntalenten methodiek naar een hoger niveau te tillen, biedt deze applicatie niet alleen diepgaande inzichten, maar ook praktische handvatten die je nergens anders vindt. Ik zie ernaar uit om deze innovatie met jou te delen, zodat we samen de kracht van kerntalenten volop kunnen benutten. Als affiliate heb jij de unieke kans om deze waardevolle tool aan jouw klanten aan te bieden. Laten we samenwerken aan een toekomst waarin iedereen zijn of haar kerntalenten ten volle kan benutten.

Met hartelijke groeten
Sylvia Feytons

ONZE VISIE

Kerntalenten analisten empoweren om blijvende groei en diepere verbindingen te realiseren

onze missie

Wij ondersteunen jou als analist om jouw impact op jouw coachee te vergroten.

 
Bij Kigami streven we naar een naadloze synergie tussen de Coretalents-methodiek, de kerntalenten analist en ons geavanceerde platform. Ons ultieme doel is om jou te versterken met innovatieve digitale tools.

Vergroot vandaag nog je impact