Vergroot de impact van je analyse.

Ontketen het potentieel van je klant met het Kigami platform. Transformeer hun kerntalenten analyse van een eenmalig inzicht naar dagelijkse actie. 

Wat is het Kigami platform?

Het Kigami platform treedt in werking nadat jij jouw gedetailleerde score-analyse voor de klant hebt voltooid. Het vervangt niet de analyse zelf, maar vervangt het traditionele geschreven verslag met een geavanceerde, gestroomlijnde aanpak.

We nodigen je uit om de mogelijkheden van het Kigami platform te verkennen, zowel voor jou als je klant. Ontdek de krachtige synergie tussen jouw diepgaande analyse en ons innovatieve platform. Samen bieden ze een volledige en effectieve aanpak in coaching, waardoor een verrijkte en diepgaande coachingervaring ontstaat.

Algemeen

Beschikbaar op alle apparaten

Jouw klant kan ons platform overal en altijd raadplegen, of het nu op mobiel, tablet of desktop is, en dat zowel voor iOS als Windows! Klanten krijgen gemakkelijk toegang te krijgen tot het platform, ongeacht waar ze zich bevinden.

Altijd bereikbaar

Altijd toegankelijk, zonder dat de klant hoeft te zoeken: ons platform is 24/7 beschikbaar en voorziet voortdurend van de nieuwste updates. Deze toegankelijkheid zorgt ervoor dat zij altijd de nodige informatie bij de hand hebben.

Delen met anderen

Jouw klant kan het platform moeiteloos delen met anderen, of dat nu met partners, collega’s of leidinggevenden is. Dit maakt het eenvoudig om inzichten en resultaten te verspreiden en samenwerking te bevorderen.

Intro module

Verwelkom je klant in ons platform met jouw persoonlijke introductie pagina

Je persoonlijke intro pagina

Verwelkom je klanten en geef je persoonlijke touch met een boodschap van jou, compleet met video, audio en afbeeldingen, quotes, uitleg, allemaal mogelijk binnen de beschikbare componenten in de app.

Altijd up-to-date

Zeg vaarwel tegen verouderde boodschappen en logo’s. Met Kigami behoud je altijd een frisse en actuele uitstraling op jouw persoonlijke intro – pagina, helemaal in lijn met wat jij en je klanten verdienen.

Een extra marketing kanaal

Verbreed je merk of cursusaanbod en laat zien hoe jouw diensten naadloos aansluiten op de groei en ontwikkeling van je klanten. Bovendien zien jouw klanten altijd direct jouw nieuwste aanbiedingen en mogelijkheden.

Kerntalenten module

Deze module biedt de klant een praktisch overzicht van de 23 kerntalenten op een visuele en interactieve manier. 

Overzicht van 23 kerntalenten

Ons platform biedt een  interactieve visuele weergave waarmee jouw klant een duidelijk overzicht krijgt van zijn blauwdruk. Het maakt het eenvoudig om de relaties en nuances tussen de verschillende kerntalenten te begrijpen.

Uitgebreid filter systeem

Via ons filtersysteem kan jouw klant gericht inzoomen op bepaalde kerntalenten, zoals een specifiek cluster of bvb. hun sterkste kerntalenten. Dit biedt een gefocuste benadering, zonder de afleiding van alle 23 kerntalenten. 

Details van elk kerntalent

Elk kerntalent wordt in het platform tot in detail uitgelegd, waardoor jouw klant zich de terminologie van de kerntalenten volledig eigen maakt. Dit stelt hen in staat om effectiever te communiceren met anderen.

Verschillende media vormen

Binnen ons platform kan jouw klant een verscheidenheid aan content ontdekken, variërend van geschreven teksten tot boeiende multimedia opnames. Dit biedt hen een uitgebreid en divers aanbod om hun inzichten te verdiepen.

Mini cursus

Binnen ons platform bieden we een algemene mini-cursus aan waarin jouw klant uitgebreide uitleg krijgt over het interpreteren van de resultaten. Dit helpt hen om de betekenis en implicaties van hun kerntalenten beter te begrijpen.

Altijd up-to-date

Samen met jou, de analist, werken we continu aan het verfijnen van de content van elk kerntalent, waarbij we nieuwe inzichten vanuit Coretalents integreren. Dit zorgt voor een steeds actuele en diepgaande verkenning van de kerntalenten.

Combinatie module

Meer dan 80 geprogrammeerde opties die automatisch worden berekend na het invoeren van de scores

Berekening unieke combinaties

Met meer dan 80 voorgeprogrammeerde combinaties, elk voorzien van een unieke beschrijving, worden de combinaties automatisch berekend op basis van de individuele persoonlijke scores van jouw klant.

Toegankelijke combinaties

We hebben elke combinatie van de cursus vormgegeven om ze toegankelijker en praktischer te maken. Verrijkt met levendige voorbeelden en heldere uitleg over welke kernalenten aan de basis liggen van elke unieke combinatie

Altijd up-to-date

Samen met jou, de analist, werken we continu aan het verfijnen van elke combinatie, waarbij we nieuwe inzichten vanuit Coretalents integreren. Dit zorgt voor een steeds actuele en diepgaande verkenning van de kerntalenten.

Hoe kan jij ook werken met de applicatie?

Samen, verder

Ik ben ervan overtuigd dat mijn unieke applicatie ook voor jou van grote waarde kan zijn. Speciaal ontworpen om de kerntalenten methodiek naar een hoger niveau te tillen, biedt deze applicatie niet alleen diepgaande inzichten, maar ook praktische handvatten die je nergens anders vindt. Ik zie ernaar uit om deze innovatie met jou te delen, zodat we samen de kracht van kerntalenten volop kunnen benutten. Als affiliate heb jij de unieke kans om deze waardevolle tool aan jouw klanten aan te bieden. Laten we samenwerken aan een toekomst waarin iedereen zijn of haar kerntalenten ten volle kan benutten.

Met hartelijke groeten
Sylvia Feytons

ONZE VISIE

Kerntalenten analisten empoweren om blijvende groei en diepere verbindingen te realiseren

onze missie

Wij ondersteunen jou als analist om jouw impact op jouw coachee te vergroten.

 
Bij Kigami streven we naar een naadloze synergie tussen de Coretalents-methodiek, de kerntalenten analist en ons geavanceerde platform. Ons ultieme doel is om jou te versterken met innovatieve digitale tools.

Vergroot vandaag nog je impact