Werken als loopbaancoach

Ben je als coach op zoek naar mogelijkheden om je diensten verder uit te breiden met het aanbieden van loopbaancheques?

Bij Kigami waarderen we de toewijding en het enthousiasme van freelance coaches die er bewust voor kiezen om een eigen merk op te bouwen.

Als jij al deskundigheid hebt opgebouwd in het domein van loopbaanbegeleiding, en nog niet met loopbaancheques werkt – of misschien doe je dat al bij een ander loopbaancentrum, maar voel je een sterkere connectie met de visie en missie van Kigami – dan nodigen we je van harte uit om deel uit te maken van ons toegewijde loopbaancentrum. 

Als je in ons loopbaancentrum werkt dan kan je het Kigami platform zonder kosten aanbieden aan jouw loopbaanklant. Wij betalen 98€/uur.

WANNEER KOMT EEN KLANT IN AANMERKING VOOR LOOPBAANCHEQUES?​

Om recht te hebben op loopbaancheques, moet een klant aan enkele specifieke voorwaarden voldoen:

  • Woonplaats: De klant moet woonachtig zijn in Vlaanderen of Brussel.
  • Werkstatus: De klant dient momenteel een baan te hebben, of dit nu voltijds of deeltijds is, als werknemer of zelfstandige.
  • Werkervaring: De klant moet minimaal 7 jaar, oftewel 84 maanden, werkervaring hebben opgebouwd.
  • Recente loopbaanbegeleiding: In de afgelopen zes jaar mag de klant geen loopbaanbegeleiding hebben gevolgd.
  • Taal: De loopbaanbegeleiding dient in het Nederlands te worden gevolgd. Loopbaancentra zijn namelijk niet toegestaan om begeleiding met loopbaancheques in een andere taal aan te bieden.

Dankzij deze cheques kunnen personen die op een kruispunt in hun carrière staan of bepaalde vragen hebben over hun loopbaantraject, kwalitatieve begeleiding krijgen zonder dat dit een grote financiële last voor hen betekent


Hoe werken loopbaancheques?

Voor slechts €45 kan een klant een loopbaancheque aanschaffen. De overige kosten worden gesubsidieerd door de overheid. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat professionele loopbaanbegeleiding voor iedereen toegankelijk is. Een klant mag twee loopbaancheques per zes jaar aanschaffen. De eerste cheque, ter waarde van €45, geeft recht op 4 uur coaching. De tweede cheque, eveneens ter waarde van €45, geeft recht op 3 uur coaching.

Loopbaancheques: Wat zijn ze en wie komt ervoor in aanmerking?

Loopbaancheques vormen een financiële ondersteuning vanuit de VDAB, speciaal bedoeld om personen met loopbaanvragen te assisteren. Dit initiatief zorgt ervoor dat mensen die ondersteuning zoeken in hun carrière, dit tegen een verminderde kost kunnen verkrijgen, dankzij de bijdrage van de overheid.

Voorbeeld samenwerking

Je werkt in het
loopbaancentrum

Loopbaan cheque 1 (4 uur)

Loopbaancheque 2 (3 uur):

OPTIE: ALS LOOPBAANCOACH JOUW EIGEN INTRODUCTIE PAGINA

Jouw persoonlijke
introductiepagina

Als loopbaanbegeleider bieden we je nu een unieke mogelijkheid om je klantrelaties te versterken: je eigen persoonlijke introductiepagina. Dit is jouw kans om nieuwe klanten persoonlijk welkom te heten in ons platform, waarbij je jouw unieke aanpak en visie kunt delen.

Met deze gepersonaliseerde introductiepagina:

  • Creëer je een warm welkom: Zet de toon voor een positieve en persoonlijke ervaring vanaf het eerste moment dat een klant met jouw diensten in aanraking komt.
  • Laat je jouw persoonlijkheid zien: Gebruik de ruimte om jezelf voor te stellen, jouw expertise te delen, en te laten zien wat jou uniek maakt.
  • Versterk je klantrelaties: Bouw een directe connectie op met je klanten en laat zien dat je toegewijd bent aan hun succes en welzijn.

 

Deze pagina is eenvoudig in te richten en kan aangepast worden aan jouw stijl en voorkeuren. Het is een krachtige tool om jezelf te profileren en de waarden en expertise die je vertegenwoordigt, uit te dragen.

Maak van deze kans gebruik om een blijvende indruk te maken en je klanten een persoonlijke en memorabele ervaring te bieden! Wil je dit niet, dan is er geen opstartkost aan verbonden. 

Optioneel: éenmalige opstartkost

€750 ex. btw

Met een eenmalige opstartkost ontgrendel je je toegang tot je persoonlijke introductie pagina in het Kigami-platform, zonder verdere kosten.

Ze gaat de samenwerking van start

Stappenplan

Wij bieden jou aan!

Ontdek wat wij jou te bieden hebben. 

 
Door een samenwerking met Kigami krijg je toegang tot onze geavanceerde kerntalenten-applicatie voor jouw klanten. Deze samenwerking stelt ons in staat meer financiële middelen te investeren in de ontwikkeling van extra functies, waardoor we samen nog meer waarde kunnen bieden.

Kigami wilt een community uitbouwen van kerntalenten analisten om zo een sterk neutraal merk in de markt te zetten waar het collectief sterker is dan het individu. En vanuit Kigami kunnen er dan investeringen in technologie of marketing en sales gedeeld worden door de community. Samen spring je verder! 

Je krijgt de vrijheid om je eigen ritme te bepalen. Je kiest zelf je werktijden en -dagen, waardoor je een balans kunt vinden die voor jou werkt.Je bent volledig zelfstandig als freelancer of ZZP’er. Je hebt je eigen bedrijf en hebt je eigen merk naast Kigami. Je werkt in onderaanneming van Kigami wanneer je dat wenst. 

Wij nemen de last van administratie van je schouders door onze gestroomlijnde administratie processen, zodat jij je volledig kunt richten op je passie: coachen. Aan het eind van de maand stuur je ons simpelweg je factuur van je prestaties. Het is onze manier om ervoor te zorgen dat jouw talenten optimaal worden benut zonder dat je wordt afgeleid door de dagelijkse beslommeringen van bedrijfsvoering.

Terwijl je geniet van de samenwerking met Kigami, behoud je volledige zeggenschap over jouw eigen merk, website en de manier waarop je jezelf in de markt zet. Jij bepaalt hoe je je unieke stempel op de coachingwereld drukt.

Binnen de muren van Kigami is leren een voortdurend proces. Wij bieden in 2024 de mogelijkheid om je coachingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen via onze speciaal ontworpen Kigami coachingopleiding die start de kerntalenten methode. Of je nu een beginnende of ervaren analist bent, wij voorzien kansen voor verdieping en verrijking, mocht je daar behoefte aan hebben. Het is ons doel om jou te ondersteunen in je groeitraject als professional om een zo een groot mogelijk impact op je coachee te hebben.

 

Door consequent met ons platform te werken en uniforme uitleg aan alle klanten te bieden, handhaven we een hoge kwaliteitsstandaard. Zo positioneert Kigami zich in de markt als een betrouwbaar kwaliteitslabel, wat niet alleen onze reputatie versterkt maar ook een overtuigend verkoopargument biedt voor bedrijven.

 

Door gebruik te maken van ons platform, verkrijg je een significant concurrentievoordeel, vooral omdat veel analisten nog steeds vertrouwen op geschreven rapporten. Dit is met name voordelig in de jongeren- en bedrijvenmarkt, waar ons platform een essentieel concurrentieel voordeel kan zijn. 

Bovendien zijn we aangesloten bij de KMO-portefeuille, wat aantrekkelijk is voor bedrijven die gebruik willen maken van deze subsidie en specifiek zoeken naar consultants binnen dit systeem. Hiermee kan jouw expertise toegankelijker worden voor bedrijven die anders misschien zouden aarzelen vanwege kosten.

 

Wat verwachten we van jou

Exclusiviteit

Bij Kigami waarderen we toewijding en loyaliteit. Daarom vragen we dat onze coaches exclusief met ons samenwerken en geen verbintenissen aangaan met andere loopbaancentra of coachingnetwerken. Dit helpt ons om een consistente kwaliteit en benadering te waarborgen voor al onze cliënten, terwijl we tegelijkertijd een hechte en samenwerkende gemeenschap van professionals creëren.

Continue Ontwikkeling:

Om te zorgen voor consistente groei en evolutie in je coachingtraject, verwachten we dat je jaarlijks een persoonlijk ontwikkelingsplan indient. Dit zorgt niet alleen voor jouw groei, maar draagt ook bij aan de gezamenlijke kennis binnen Imagik.

Actieve participatie

We verwachten dat je twee keer per jaar deelneemt aan intervisiemomenten, waarbij een actieve inbreng essentieel is om kennisuitwisseling en verdere professionalisering te stimuleren.

Zichtbaarheid

Het is voor de VDAB essentieel dat het Kigami-logo duidelijk zichtbaar is op jouw website. Dit logo vertegenwoordigt niet enkel onze gedeelde toewijding, maar ook de hoge kwaliteitsnorm die we samen nastreven.

Veel gestelde vragen

Ja, bij Kigami waarderen we de relaties die coaches hebben opgebouwd met hun huidige klanten. Je bent zeker welkom om je huidige klanten te introduceren bij het Kigami-platform.

Voor elke toekomstige aankoop die jouw aangebrachte klanten op ons platform doen, ontvang je een commissie van 10%.

Om als coach op het Kigami-platform te werken, heb je voornamelijk een stabiele internetverbinding nodig. Al onze tools en applicaties draaien online, wat betekent dat je geen specifieke software hoeft te downloaden of te installeren. Zolang je toegang hebt tot het internet, kun je inloggen op ons platform en alle benodigde tools en bronnen benutten. Het is wel aan te raden om een betrouwbare computer of tablet te hebben voor de beste gebruikservaring, maar er zijn geen specifieke technische specificaties vereist.

Bij Kigami hanteren we een gestroomlijnd en transparant betalingsproces. Als ambassadeur factureer je per kwartaal jouw commissie fee.  In onze online tools wordt nauwkeurig bijgehouden welke commissies je hebt verdiend, zodat er altijd duidelijkheid is over wat je kunt factureren. Alles is helder en overzichtelijk terug te vinden in het systeem.

Bij Kigami nemen we de privacy en bescherming van persoonsgegevens zeer serieus. We begrijpen het belang van vertrouwen en transparantie, en daarom hebben we de volgende maatregelen genomen om de privacy van onze klanten en coaches te waarborgen:

  1. Conformiteit met VDAB-normen: We volgen dezelfde privacyvoorwaarden als voorgeschreven door VDAB, wat een strenge en klantgerichte benadering van gegevensbescherming garandeert.

  2. Duidelijke contractuele afspraken: Elk contract met onze coaches en partners bevat duidelijke bepalingen over privacy en gegevensbescherming. We vragen alle betrokkenen deze voorwaarden te onderschrijven en zich eraan te houden.

  3. Veilige gegevensopslag: We maken gebruik van geavanceerde technologieën en beveiligingspraktijken om ervoor te zorgen dat persoonlijke informatie veilig en beschermd is tegen ongeautoriseerde toegang, wijziging, openbaarmaking of verwijdering.

  4. Beperkte gegevenstoegang: Alleen bevoegd personeel heeft toegang tot persoonlijke gegevens, en dit alleen voor legitieme zakelijke doeleinden.

  5. Openheid en transparantie: We streven ernaar om duidelijk en transparant te zijn over hoe we persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en beschermen. Onze privacyverklaring is voor iedereen toegankelijk en geeft gedetailleerde informatie over onze praktijken op dit gebied.

  6. Rechten van betrokkenen: We respecteren de rechten van individuen met betrekking tot hun persoonlijke gegevens. Dit omvat het recht op inzage, correctie, verwijdering en andere rechten die zijn vastgelegd in de relevante privacywetgeving.

In een wereld waarin privacy steeds belangrijker wordt, willen we bij Kigami een voorloper zijn in het beschermen van de rechten en gegevens van onze klanten en partners.

Klinkt goed? Niet?

Voel jij de connectie met onze missie en visie?

Als onze waarden en doelen resoneren met jouw persoonlijke overtuigingen en ambities, wacht dan niet langer. Wij nodigen je van harte uit om de krachten te bundelen. Door je bij ons aan te sluiten, krijg je direct toegang tot de Kigami Kerntalenten applicatie.

Samen staan we sterk en kunnen we een blijvende, positieve impact maken – niet alleen voor onszelf en onze cliënten, maar voor een wereld die voortdurend in beweging is.

Stap in de wereld van Kigami als loopbaancoach Schrijf je nu in en begin vandaag nog aan jouw nieuwe reis!

onze missie

Wij ondersteunen jou als analist om jouw impact op jouw coachee te vergroten.

 
Bij Kigami streven we naar een naadloze synergie tussen de Coretalents-methodiek, de kerntalenten analist en ons geavanceerde platform. Ons ultieme doel is om jou te versterken met innovatieve digitale tools.

Vergroot vandaag nog je impact